AZ ÉPÜLET AUTOMATIZÁLÁS LEGNAGYOBB LÉTSZÁMÚ HAZAI CÉGE
Kérdése van? Hívjon minket!
Budapest: 1/296-0296 - Debrecen: 52/368-300
TERMÉKKERESŐ

TERMÉKEINK

Hírek Hogyan építsünk szoba-szabályozást SE8000-rel? - 2.rész

Kiválasztottuk az ügyfelünk ízlésének kinézetében megfelelő szabályozót, valamint meghatároztuk, hogy az adott gépészeti rendszerhez melyik a megfelelő kiépítés. Elmondtuk, hogy a wireless megoldás segítségével megtakarítható a kábelezés és a szobafestés, ráadásul a telepítés is sokkal gyorsabb lesz.

A következőkben a felhasználói felületet vesszük sorra, segítséget adva a felhasználók felé történő bemutatásra. A legtöbb alkalmazás fan-coil egységek szabályozása, ezért az SE8300-as fan coil szabályozót mutatjuk be.

 

Mint látható, igen gazdag a megjelenítő felület, gyakorlatilag minden fontos dolgot állíthat a felhasználó, sőt, olyan dolgokat is megjelenít, amelyek informatív módon kiegészítik a szobai szabályozáshoz feltétlenül szükséges információkat.

                Őszintén szólva az információk ilyen részletgazdagsága engem megriasztana. Szerencsére lehetőségünk van a felhasználói felület állítására, amelyre tizenegy előre elkészített felületet kínál fel a rendszer.

Ez így már sokkal barátságosabb nem? Ha én egy szállodai szobába lépnék, elsőnek biztosan megijednék egy olyan rendszertől mint a „0”-s, ellenben egy irodai alkalmazás esetében, ahol hosszú időn keresztül használhatják, részletesen megismerhetik az eszközt, talán a „0”-s számú a legjobb megoldás. Vendégként, szállodában a „3”-as megoldást preferálnám.

Manapság igen népszerű a fehér háttér és kezelői design, de mi van akkor, ha ügyfelünk egy másik színösszetételt szeretne látni? Vagy a fehéret nem tartja színben összeillőnek a fal, a keret vagy bármilyen más színnel? Erre az esetre készült a színminta összeállítás, amellyel ötfajta színösszeállításból választhatunk.

A képernyő pihenő üzemmódja két perc inaktivitás után kapcsol be. Ezt a képet meg lehet változtatni, olyan kép feltöltésével, amellyel például a hotel brandjére lehet felhívni a figyelmet vagy más reklámot hordoz.

A fenti design elemek már többek, mint csinosítások – egyszerűen, közérthetően növelik a termék eladhatóságát, olyan dolgokról tudunk beszélni az ügyféllel a számára is teljesen érthető – feszültségszintek, teljesítmények, algoritmusok és protokollok kizárásával.

Részletek:ITT

Forrás: www.schneider-electric.com

TERMÉKKERESŐ

AJÁNLOTT TERMÉKEINK

  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
Nézze meg
bemutatkozó filmünket!Video

IAS Automatika - bemutatkozó videó

×