AZ ÉPÜLET AUTOMATIZÁLÁS LEGNAGYOBB LÉTSZÁMÚ HAZAI CÉGE
Kérdése van? Hívjon minket!
Budapest: 1/296-0296 - Debrecen: 52/368-300
TERMÉKKERESŐ

TERMÉKEINK

Hírek Érdekli egy előre programozott fűtésszabályozó? - 2.rész

A Corrigo egy egyszerűen telepíthető, könnyen paraméterezhető, sokoldalú szabályozó. Egyaránt használható légtechnikai, vagy fűtési rendszerek szabályozójaként. Működhet önmagában vagy akár egy nagyobb hálózat részeként is. A kommunikáció lehet ModBus (soros), BACNet MS/TP, de akár ezek TCP/IP-s változata is. Szintén elérhető LON-os kommunikációs felülettel. Az M-bus-os változat kizárólag fűtési alkalmazásokhoz használható.

 A konfigurálás történhet a készülék kezelőfelületéről gombok segítségével, de lehetőségünk van egy ingyenes szoftver segítségével számítógépünkről jóval átláthatóbban, egyszerűbben beállítani. Az alábbi példákkal csak egy kis szeletét lehet illusztrálni az előttünk lévő lehetőségeknek:

Légkezelő alkalmazási példa:

 

Egy fűtés szabályozási példa:

 

Egy másik, külső hőmérséklet függő fűtés szabályozás példa:

 

Mint látható egy légkezelőhez vagy éppen egy kisebb kazánházi rendszerhez ideális megoldás, hiszen nem igényel programozói tudást, különleges támogatást a gyártó részéről, elegendő a szükséges gépészeti ismeretek illetve kapcsolószekrény megépítése.

A beépített I/O szám 8, 15, 28 adatpont lehet, sőt egyes változatok beépített webszerverrel is rendelkeznek.

*AI=analóg bemenet; DI=digitális bemenet; AO=analóg kimenet, DO=digitális kimenet;UI=univerzális bemenet (lehetséges analóg vagy digitális bemenetként konfigurálni)

Lehetőség van külső, távolabbra elhelyezett megjelenítők használatára, a legegyszerűbb LCD kijelzéstől a nyomógombokkal ellátott változatokon át egészen az érintőképernyős kijelzőkig.

 

Mint látható, a Corrigo alkalmazásával a lehetőségek tárháza kitárul, a konfigurációs szoftver paraméterállításaival (melynek immár van magyar nyelvű változata is) könnyen és gyorsan valósíthatók meg egészen komplex feladatok is.

 

Érdeklődjön a lehetőségekről munkatársainknál!

 

Árok Antal Vaskó Mónika Mészáros Gergő
+36 20 962 9758 +36 20 933 2160 +36 20 419 6888
antal.arok@iasutomatika.hu monika.vasko@iasautomatika.hu gergo.meszaros@iasautomatika.hu

TERMÉKKERESŐ

AJÁNLOTT TERMÉKEINK

  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
Nézze meg
bemutatkozó filmünket!Video

IAS Automatika - bemutatkozó videó

×