AZ ÉPÜLET AUTOMATIZÁLÁS LEGNAGYOBB LÉTSZÁMÚ HAZAI CÉGE
Kérdése van? Hívjon minket!
Budapest: 1/296-0296 - Debrecen: 52/368-300
TERMÉKKERESŐ

TERMÉKEINK

Bevásárlóközpontok referenciáink
Penny Market üzletlánc

PROJEKT STATISZTIKA

Projekt típus: Bevásárlóközpontok
Megrendelő: Penny Market
Helyszín: Ajka, Csorna, Várpalota, Veszprém, Csongrád, Balassagyarmat, Körmend, Celldömölk, Békéscsaba, Tolna, Marcali
Piaci szektor: Kereskedelem
Alkalmazások:

Légtechnikai szabályozások, Kazánvezérlés, Melegvíz szabályozás, Előnykapcsolás, Hőmérséklet regisztrálás, Világításvezérlés, Hűtőgépek felügyelete


A telepített Infinity DDC automatika rendszer az eladótér és a raktártér légtecnikai rendszereit szabályozza, elvégzi a kazánházi szabályozásokat, vezérli a parkoló, a reklámtáblák és a külső épületvilágítás áramköreit, felügyeli a hűtőkamrákat és még néhány egyéb berendezést.

Az automatika rendszert érintőképernyős felügyelet egészíti ki. Az érintőképernyőn ellenőrizhetők a különböző hőmérsékletek, beállíthatók a gépészeti rendszerek kívánt értékei ill. más szabályozási paraméterei. A legfontosabb berendezések kézi (közvetlen kezelői) üzemmódban is vezérelhetők, beállíthatók a különböző időprogramok.

A rendszer hiba esetén hang és fényjelzéssel riaszt, a hangjelzés nyugtázható. A hibákat az érintőképernyő elnaplózza, a hibanaplónaplóban a legutolsó 100 esemény megtekinthető. Az érintõképernyő továbbá rendszeres időközönként elnaplózza az eladótér és a raktártér helyiséghőmérsékletét is, az elnaplózott értékek grafikonos formában megjeleníthetők.

A Penny Market projektek jó példák arra, hogy egy érintőképernyős felügyelet ideális megoldás olyan kisebb automatika rendszerek esetén, ahol egy néhány karakteres LCD kijelzős kezelőegységgel már nem üzemeltethető kielégítően a rendszer, egy számítógépes felügyeleti rendszer viszont már túlságosan nagy beruházást jelentene.

A telepített automatika rendszer osztott intelligenciájú. Külön DDC szabályozók látják el a légtechnikai és a kazánházi automatizálási funkciókat. Egyéb automatizálási (világításvezérlés, WC elszívás, stb.) valamint felügyeleti (pl. hűtőkamrák hőmérséklet ellenőrzés) funkciókra egy további DDC szabályozó került beépítésre.

A DDC rendszer felhasználói felülete egy DCX250 típusú érintőképernyő. Magyar nyelvű menürendszerrel, egyedi képernyőképekkel, animált grafikákkal ideális központi kezelőegysége egy kisebb épületfelügyeleti rendszernek.

    
    

Hírek

2019.
szeptember 03.

Ganz táblaműszerek akciós áron!

TERMÉKKERESŐ

AJÁNLOTT TERMÉKEINK

  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
Nézze meg
bemutatkozó filmünket!Video

IAS Automatika - bemutatkozó videó

×