AZ ÉPÜLET AUTOMATIZÁLÁS LEGNAGYOBB LÉTSZÁMÚ HAZAI CÉGE
Kérdése van? Hívjon minket!
Budapest: 1/296-0296 - Debrecen: 52/368-300
TERMÉKKERESŐ

TERMÉKEINK

Hírek Mérés és adatgyűjtés

Az adatgyűjtőről néhány gondolat:

Nem kötelező, de manapság nem hagyják ki már tervezési szinten sem a központi adatgyűjtést.

A vizuális leolvasás a legnehezebb, hiszen a lakásokba egyesével be jutni és leolvasni a mérőket. Nyilván ez nagyon nehézkes rengeteg egyeztetés szükséges a lakóközösséggel, a leolvasásokba is csúszás lehet.

Ezért mindenképpen központi adatgyűjtést és központi leolvasást ajánlok, amely független a lakóktól, nincs vita és félreértés, pontos és azonnali. Igazából a mai újépítési lakások 90 %-a már így készül, ez a 21. századi megoldás.

Én a  vezetékes leolvasást ajánlom, a legkényelmesebb és mindig stabilan működik.

A távleolvasás feltétele hogy a lakásokba szerelt hőmennyiségmérők és vízmórák mbus kommunikációval vagy impulzus kimenettel rendelkezzenek.

Cégünk adatgyűjtő központnak a német Relay gyártmányú WEBLOG 250 típusát forgalmazza és maximálisan ajánlja, amely legmegbízhatóbb, legkényelmesebb leolvasást kínál a mai piacon.

Az adatgyűjtő rendszer teljesen önállóan működik, nem szükséges hozzá kliens számítógép, semmilyen egyéb külső eszköz vagy szoftver.

Nagyon fontos, hogy az ISTA és egyéb szolgáltatókkal szemben, hogy nincs havidíj vagy bármiféle fenntartási, üzemeltetési költsége. A leolvasások teljesen ingyenesek, kötöttségek nélkül megvalósíthatók!

A fenntartó, társasházkezelő - internet csatlakozás esetén- távolról, bárhonnan otthonról, irodából lekérdezheti az adatok!Sőt, az idpszakos leolvasások teljesen automatikusan történhetnek, semmi teendőnk nincs, szabadon megadott időközönként a készülék leolvassa az összes óraállást, és egy megadott e-mail címre Excel fájl formátumban automatikusan elküldi.

Internet kapcsolat nélkül is működik természetes az automatikus leolvasás, a készülékbe helyezett pendrivra menthetők  az excel fájlok és és rögtön  felhasználható, elkészíthető az elszámolás.

A termék adatlapja ittt elérhető: https://www.iasautomatika.hu/upload/letoltesinfo/weblog_250_pb_02_2017_en_1.pdf

TERMÉKKERESŐ

AJÁNLOTT TERMÉKEINK

  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
  • Termék
Nézze meg
bemutatkozó filmünket!Video

IAS Automatika - bemutatkozó videó

×